christostriathlon

ΠΕΡΙ ΤΡΙΑΘΛΟΥ,ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ, ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ, ΤΡΕΞΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟΥ ΑΠΟ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΜΟΥ ΚΙΝΕΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Προπόνηση για Τρίαθλο, Τρέξιμο 24 – 30.12.2012

Η προηγούμενη βδομάδα κύλησε χωρίς απρόοπτα και σύμφωνα με το σχέδιο, αφήνοντας μας όμως με 4 διαφορετικά παπούτσια τρεξίματος βρεγμένα αφού οι πλείστες προπονήσεις ήταν με βροχή. Χαρά Θεού (και προπονητή) αφού οι προπονήσεις αποκτούν ξεχωριστό ενδιαφέρον.Αυτή τη βδομάδα θα αλλάξουμε κάπως την ώρα και θα ερχόμστε πιο αργά. Η προπόνηση που περιμένουμε εδώ και καιρό είναι αυτή την Κυριακή 30.12.2012. Θα πάμε ένα μονοπάτι 21 χιλιομέτρων το οποίο κάνουμε μόνο μια φορά το χρόνο και τιμής ένεκεν ονομάζουμε «μονοπάτι του Σέργη» αφού αυτός το ανακάλυψε. Θα είναι διάρκειας τριών περίπου ωρών, όλο ανώμαλο έδαφος και θα ακολουθήσει δεξίωση. (Έτσι δεν γράφει στις προσκλήσεις;)

Τριαθλητές 15:30 ώρες περίπου

Δευτέρα:

Λόγω της γιορτής αύριο, θα κάνουμε σήμερα το δύσκολο μας πρόγραμμα:

1) 6:00 English School 10 λεπτά ζέσταμα και 8 χ 1000 ζώνη 4 (περίπου 3:55- 4:00)

2) 30-40 λεπτά κολύμπι ζώνη 2 (ασκήσεις τεχνικής)

3) 30-40 λεπτά δυνάμωμα

Οι δύο μπορούν να είναι συνεχόμενες.

Τρίτη

1:30-2 ωρες ποδήλατο ο καθένας μόνος του, έξω. Αν μείνετε στο Turbo trainer κάντε μέχρι μια ώρα. Ζώνη 2-3. Καλά Χριστούγεννα!

Τετάρτη:

1) 6:00 English School 1:40 τρέξιμο ζώνη 2. Ελάτε στην ωρα σας γιατί θα βγούμε έξω.

2) 30-40 λεπτά κολύμπι ζώνη 2.

Πέμπτη

1) Φέρτε τσάντες με είδη τρεξίματος. 6:30 από πάρκιν Αγρότη ποδηλασία μέχρι πίστα Λόγου (στροφή 2 χιλιόμετρα). Θα κάνουμε 10 στροφές, τα ¾ κάθε στροφής ελαφριά ταχύτητα και γρήγορες (95-100) περιστροφές, και στην ευθεία full speed. Τελειώνουμε,παρκάρουμε και αμέσως 1Χ 20 λεπτά τρέξιμο ζώνη 4 (περίπου 5 χιλιόμετρα). Αποθεραπεία.

Παρασκευή

1) 50 λεπτά τρέξιμο μεταξύ ζώνης 2 και 3

2) 30-40 λεπτά κολύμπι

3) 30 – 40 λεπτά δυνάμωμα

Οι δύο μπορούν να γίνουν συνεχόμενες

Σάββατο

1) 6:30 Αγρότης για ποδηλασία μέχρι την πίστα της Ποταμιάς (12.5 χιλιόμετρα στροφή). 2 στροφές γρήγορες drafting, ζώνη 3-4. Σύνολο 2:15 περίπου, 60 χιλιόμετρα.

2) Προαιρετικά κολύμπι 30 λεπτά.

Κυριακή

5:40 Εκκίνηση από εκδρομικό χώρο Μαχαιρά για τρέξιμο 3 ώρες, 21 χιλιόμετρα «στο μονοπάτι του Σέργη». Να έχετε αν θέλετε μια μικρή τσάντα στη πλάτη με στεγνή φανέλλα μέσα σε έξτρα σακούλα νάυλον, αδιάβροχο, σοκολάτα υγείας ή μπάρα πρωτείνης, τζελ, γάντια σκούφο (αφού θα ανεβούμε μέχρι 1200 μέτρα υψόμετρο).Επίσης, εννοείτε να έχετε το παγούρι σας με το ισοτονικό υγρό, καθώς και έξτρα μια μερίδα ισοτονικό σε σκόνη για να το γεμίσουμε ξανά.  Μετά τον τερματισμό θα φέρουμε λουκάνικα, χαλούμι, λούντζα, σαλατικά κλπ για ένα μικρό πάρτυ όπως αρμόζει. «Πρόκριση» για το τρίωρο πήραν όσοι ήρθαν το περασμένο Σάββατο στο δίωρο: Τσαιλής, Μιχάλης, Σέργης, Χρίστος, Άντης, Κωσταντίνος, Νίκος, Γιώργος, Πέγγας. Άνετα μπορούν επίσης να έρθουν ο Πατίνιος και ο άλλος Χρίστος. Ο Χριστάκης λόγω τραυματισμού θα κάνει ένα μικρό κομμάτι στην αρχή και θα επιστρέψει. Τιμής ένεκεν μπορεί να έρθει και ο άλλος Κωσταντίνος, ο οποίος μας εξέπληξε φέτος με την πρόοδο του. Όσα άλλα παιδιά ενδιαφέρονται θα προτιμούσα να επικοινωνήσουν μαζί μου ή με κάποιο από τα άλλα παιδιά της ομάδας για να κανονίσουμε αυτοκίνητο ασφαλείας πάνω στα Τζόνια, ώστε να κάνουν μόνο δύο ώρες.

Δρομείς, περίπου 82 χιλιόμετρα

Δευτέρα

1) 20 λεπτά ζέσταμα και 8 χ 1000 ζώνη 4 (περίπου 3:55- 4:00)

Τρίτη

Καλά Χριστούγεννα. Ξεκούραση ή 40 λεπτά χαλαρά

Τετάρτη

1) 1:40 τρέξιμο ζώνη 2

Πέμπτη

20 λεπτά ζέσταμα και 1 χ 10,000 τρέξιμο ζώνη 4, μεταξύ 41-43 λεπτά.

Παρασκευή

1) 40-50 λεπτά τρέξιμο μεταξύ ζώνης 2 και 3

2) 40 λεπτά δυνάμωμα

Σάββατο

1) Ξεκούραση

Κυριακή

5:40 Εκκίνηση από εκδρομικό χώρο Μαχαιρά για τρέξιμο 3 ώρες, 21 χιλιόμετρα «στο μονοπάτι του Σέργη». Να έχετε αν θέλετε μια μικρή τσάντα στη πλάτη με στεγνή φανέλλα μέσα σε έξτρα σακούλα νάυλον, αδιάβροχο, σοκολάτα υγείας ή μπάρα πρωτείνης, τζελ, γάντια σκούφο (αφού θα ανεβούμε μέχρι 1200 μέτρα υψόμετρο).Μετά τον τερματισμό θα φέρουμε λουκάνικα, χαλούμι, λούντζα, σαλατικά κλπ για ένα μικρό πάρτυ όπως αρμόζει. «Πρόκριση» για το τρίωρο πήραν όσοι ήρθαν το περασμένο Σάββατο στο δίωρο: Τσαιλής, Μιχάλης, Σέργης, Χρίστος, Άντης, Κωσταντίνος, Νίκος, Γιώργος, Πέγγας. Άνετα μπορούν επίσης να έρθουν ο Πατίνιος και ο άλλος Χρίστος .Ο Χριστάκης λόγω τραυματισμού θα κάνει ένα μικρό κομμάτι στην αρχή και θα επιστρέψει. Τιμής ένεκεν μπορεί να έρθει και ο άλλος Κωσταντίνος, ο οποίος μας εξέπληξε φέτος με την πρόοδο του. Όσα άλλα παιδιά ενδιαφέρονται θα προτιμούσα να επικοινωνήσουν μαζί μου ή με κάποιο από τα άλλα παιδιά της ομάδας για να κανονίσουμε αυτοκίνητο ασφαλείας πάνω στα Τζόνια, ώστε να κάνουν μόνο δύο ώρες

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: