christostriathlon

ΠΕΡΙ ΤΡΙΑΘΛΟΥ,ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ, ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ, ΤΡΕΞΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟΥ ΑΠΟ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΜΟΥ ΚΙΝΕΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Αγώνας Μαραθώνιου,Ημιμαραθώνιου,10 και 5 χιλιομέτρων Λευκωσίας 2012

Την Κυριακή 9.12.2012 διοργανώνεται στη Λευκωσία ο «αγώνας της χρονιάς», ο Quantum Nicosia Marathon, μια ιδιωτική πρωτοβουλία του Νάσου Κτωρίδη, ο οποίος μέσω του ιδρύματος του είναι ο κύριος χορηγός.

Θα είναι αγώνας μαραθωνίου, ημιμαραθωνίου, 10,000 και 5,000, καθώς και 1000 μέτρων για παιδιά και celebrities (βαμένη, ντυμένη hot και καθόλου ιδρωμένη να κάνει δηλώσεις στη τηλεόραση για την εμπειρία της που τερμάτισε τον … μαραθώνιο).

Έγινε μια τεράστια και αξιέπαινη προσπάθεια από τους διοργανωτές να προσεχθεί η κάθε λεπτομέρεια. Για παράδειγμα, επισυνάπτω την επιστολή που έστειλαν στην σχολή χορού και μουσικής της κόρης μου:

Αγαπητή μου ……….,

Η Μεγάλη γιορτή της Λευκωσίας είναι μια ανάσα κοντά μας. Στις 9 Δεκεμβρίου ο 3ος Quantum Nicosia Marathon θα ανοίξει τους δρόμους της Λευκωσίας σε χιλιάδες ήρωες της καθημερινότητας για να τρέξουν, να περπατήσουν, να χαρούν την απελευθέρωσή τους από την αδράνεια.

Συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθεί Μαραθώνιος, Ημιμαραθώνιος, Δρόμος 10 χλμ και 5 χλμ και Άθλος Unicef 1000 μ. Η όλη διοργάνωση θα μεταδίδεται ζωντανά από το ΡΙΚ 2.

Στην προσπάθειά μας να εμψυχώσουμε τους δρομείς και να ενθουσιάσουμε τους θεατές θα τοποθετήσουμε μπάντες κατά μήκος της διαδρομής. Τα όργανα που προσφέρονται για το σκοπό αυτό είναι πνευστά, κρουστά και πιάνο. Μουσική rock, jazz, latin, house (το τελευταίο είδος προέρχεται από τους djs). Συνήθως οι μπάντες αποτελούνται από ένα, το πολύ τρία άτομα. Σε κάποια σημεία θα έχουμε djs.

Οι διοργανωτές θα εξασφαλίσουν στους μουσικούς σκεπασμένη εξέδρα και σύστημα ήχου. Το χρονικό διάστημα που θα μας μαγέψουν οι μουσικοί μας είναι από τις 8 μέχρι τις 11:30 το πρωί.

Θα είναι ιδιαίτερη χαρά αν θα έχουμε μαζί μας και κάποιους από τους εκπληκτικούς συνεργάτες τoυ κέντρου σας.

 Παραμένω στη διάθεσή σου προκειμένου να διευκολύνω τη συμμετοχή σας.

 Σε ευχαριστώ,

 Αντρέας

Όλα τα έσοδα του Μαραθωνίου Λευκωσίας θα δοθούν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Πιο κάτω είναι η ανακοίνωση των διοργανωτων, καθώς και η ιστοσελίδα για να εγγραφείτε, αφού δεν θα γίνονται εγγραφές την ημέρα του αγώνα:

Αγαπητοί Φίλοι,

Την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012 θα διεξαχθεί ο 3ος Quantum Nicosia Marathon, το σπουδαιότερο διεθνές, κοινωνικό, πολιτιστικό, αθλητικό γεγονός που φιλοξενούν οι δρόμοι της Λευκωσίας.

Ο Quantum Nicosia Marathon, διοργανώνεται από το Ίδρυμα “Αθανάσιος Κτωρίδης” και τον Δήμο Λευκωσίας και σε αυτόν συμμετέχουν δρομείς από όλο τον κόσμο. Υποστηρίζεται από το Υπουργείο Παιδείας, τον Κ.Ο.Α, την Κ.Ο.Ε.Α.Σ., την Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή και άλλους θεσμικούς φορείς, και καταγράφηκε ήδη στην ιστορία ως μεγαλειώδης επιτυχία.

Φέτος θα έχουμε την ιδιαίτερη τιμή να φιλοξενήσουμε, για πρώτη φορά στα αθλητικά χρονικά της Κύπρου, την “Φλόγα του Μαραθωνίου” με την συνεργασία του ΣΕΓΑΣ και της Ο.Ε. του Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών.

Ο 3ος Μαραθώνιος Λευκωσίας μπαίνει στην τελική ευθεία και σε προσκαλεί να δηλώσεις συμμετοχή.

Δρομέας; Θεατής; Εθελοντής;

Ο Μαραθώνιος σε τιμά και σε καλωσορίζει στη μεγάλη αυτή γιορτή Φιλίας και Θέλησης.

Για εγγραφές επισκεφτείτε την σελίδα Quantum Nicosia Marathon

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: